Photobucket Photobucket


My Blog List

Mahasiswi Diacukan Pisau, Telefon Dirampas

KAHERAH, 29 Mac - Seorang mahasiswi telah diacukan sebilah pisau ketika sedang menunggu kawannya di luar rumah sewa yang berdekatan dengan Kompleks Haiyyu A'syir pagi tadi.

Kejadian berlaku diantara jam 7.30 sehingga 8.30 pagi ketika beliau sedang menelefon kawannya dan telah didatangi dua orang lelaki asing yang berada tidak jauh dengannya.

Ketika dihubungi wakil pelajar tersebut, mangsa telah menyedari yang lelaki terbabit sedang memegang sebilah pisau dan apabila mangsa menjerit meminta tolong mereka terus mengacukan pisau kepadanya, mangsa tidak dapat berbuat apa-apa dan kemudian telefonnya dirampas. Mangsa kini dalam keadaan selamat dan tiada kecederaan dilaporkan.

Berikutan kejadian ini, HEWI PMRAM Pusat menasihatkan agar mahasiswi agar lebih berhati-hati ketika berada di dalam mahupun diluar rumah. Diingatkan juga mengikuti pekeliling keselamatan yang telah dikeluarkan sebelum ini.
 

Posted by SiswaLaNie on 2:39 PM. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Photobucket

0 comments for Mahasiswi Diacukan Pisau, Telefon Dirampas

Leave commentRecent Entries

Recent Comments

Photo Gallery